Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Ham Sessions
Ham Sessions

Ham Sessions, three days of handmade music, gaat in 2020 zijn 15e editie in. Zoals altijd brengt dit een muzikale mix mee zoals nergens elders te horen is.

Op 30, 31 mei en 1 juni treden 9 groepen aan : meestal Belgische, zoals Stéphane Galland & (the Mystery of) KEM of Ping O.D., maar ook internationale kleppers zoals Roberto Negro (F), laureaat van de Victoires de la Musique of John O’Gallagher (US) componist, altsaxofonist en auteur van referentiële boeken.

Dit jaar worden bijzondere formats belicht : “Jonge Masters”, met de jongste lichting talenten die uit onze Conservatoria rollen zoals Suura en Hosha, of “Hamazones”, bands rond vrouwelijke bandleaders, met Grand Picture Palace en “niet Europees” met het Tal Gamlieli trio uit Israel.

Dit alles in de unieke setting van een groene oase, hartje Gent, waar bijzondere zorg besteed wordt aan een optimale beleving en waar de afstand tussen publiek en artiesten het kleinst is.

Ham Sessions en Sabam for Culture zijn natuurlijke partners in dit verhaal.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons