Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

River Jazz Festival 2020
River Jazz Festival 2020

In januari weerklinken in Brussel schetterende trompetten, gierende gitaren en denderende drums. De hoofdstad van de jazz sprankelt onstuimig en onvoorspelbaar. De muziekkoorts zet de stad in vuur en vlam, maakt zich meester van de straten en ontdooit verkleumde lijven.Volg de Maalbeek door een dichte jungle van concerten en houdt halt daar waar het bevalt. Geniet van een ware muzikale vloedgolf: veertien concerten, drie zalen, meer dan zestig kunstenaars, een tentoonstelling, en een kinderprogramma!De kersverse aanpak raakt niet aan het oorspronkelijke recept: een heerlijke cocktail van unieke ontmoetingen, internationale pioniers en, zoals steeds, ook aandacht voor de lokale keur!

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons