Spektakel-musical 40-45

share

Spektakel-musical 40-45

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45. Op 7 oktober 2018 vind de wereldpremière plaats in het Studio 100 Pop-Up theater in Puurs.

Het verhaal speelt zich net na de Eerste Wereldoorlog af. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...

“Met Will Tura, Steve Willaert, Frank van Laecke en Allard Blom hebben we een absoluut creatief topteam samengesteld” vertelt Gert Verhulst. “Daarnaast hebben we ook een Vlaamse topcast kunnen aantrekken met grote én verrassende namen. Voeg daar nog spectaculaire en grensverleggende technische hoogstandjes aan toe en dan weet je dat onze bezoekers een unieke en magische theaterervaring zullen beleven!”

Het technisch concept dat voor deze voorstelling werd bedacht is een wereldprimeur. De rijdende tribunes zorgen ervoor je wordt meegenomen in het verhaal. Het publiek komt zo nog dichter bij de emotie.

Speciaal voor 40-45 bouwde Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische monsterproductie te kunnen huisvesten. In de toekomst zullen hier nog andere producties terug te vinden zijn.

Vanaf 7 oktober 2018 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs
Tickets & Info www.40-45.live

 

Contacteer Sabam for Culture

Tel: 02 / 286 84 26

sabamforculture@sabam.be