Aspe

share

Over Aspe in Italiano, De Butlerknop en een muze in een graphic novel

septembre 13, 2017

 

Altijd al willen weten hoe Aspe in het Italiaans leest? “Het Vierkant Van De Wraak” boeit lezers in het mediterraanse zuidoosten als “Il Quadrato della Vendetta”.  
Deze herfst verschijnen ginder overigens een hele reeks heruitgaven van de bestsellerauteur.  De Italiaanse krant La Repubblica prijst de avonturen van inspecteurs Van In en Versavel in één adem aan met de pennevruchten van Andrea Ballarini, Isabel Allende, Camilla Lackberg e.a.

Ook in eigen land valt flink wat Aspenieuws te rapen.  Binnenkort verschijnt “De Butlerknop” en samen met tekenaar Marec brengt Pieter ook een graphic novel uit, als ultiem eerbetoon aan echtgenote Bernadette die een jaar geleden overleed.  Op 30 september nodigt de schrijver fans uit op de officiële voorstelling van beide publicaties in Brugge, waar hij meteen ook de Aspe Award zal uitreiken. 

Het verhaal van “De Butlerknop” leest als een trein. “Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avond is gaan joggen met een vriendin. Ze blijkt vermoord. Van In en Versavel belanden op een dood spoor, want er is geen motief en het slachtoffer werd niet seksueel misbruikt of beroofd. Is er een verband tussen de moord en de inbraak, waarbij behalve compromitterende foto’s ook bezwarende informatie over de butlerknop werd ontvreemd? Van In en Versavel onderzoeken de zaak, met op de achtergrond de dreiging van een oorlog die Europa dreigt te verscheuren.”  

http://www.wpg.be/pieter-aspe-nodigt-fans-uit-voor-groots-feest-op-30-september-in-brugge/

http://www.wpg.be/boek/de-butlerknop-9789022334386/

https://fazieditore.it/autore/pieter-aspe/

 

 

Een prachtig eerbetoon aan echtgenote Bernadette, die er ook bij was, toen Pieter enkele jaren geleden de Muze van Sabam kreeg op de Antwerpse Boekenbeurs.

Avez-vous des questions ? Notre Customer Service vous répondra dans les meilleurs délais.

 

Contactez-nous