av
Algemene vergadering van 16 mei 2022: stel u kandidaat en help ons de strategie van Sabam te bepalen
januari 24, 2022

Op maandag 16 mei 2022 om 14 uur vindt de jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering plaats. Bent u dan ook van de partij? We nodigen u met veel plezier uit!

Waarom een algemene vergadering? 

Om de jaarrekening, wijzigingen in het algemeen reglement en eventueel aanpassingen in de statuten goed te keuren, maar ook om nieuwe vertegenwoordigers in de besluitvormingsorganen van de vennootschap te kiezen. 

Sabam is namelijk een coöperatieve vennootschap. Zo'n vennootschap wordt bestuurd door en voor haar aandeelhouders. En dat bent u: de auteurs en uitgevers.

Wilt u graag de algemene vergadering bijwonen en uw stemrecht uitoefenen? Betaal dan uiterlijk tegen 17 maart 2022 uw volledige aandeel.

Vacante mandaten

Bent u geïnteresseerd in het auteursrecht en wilt u ze helpen verdedigen? Hebt u ideeën om de strategie van Sabam te verbeteren in een wereld die voortdurend verandert?

Stel u dan kandidaat voor een van onze besluitvormingsorganen.

In ons bestuursorgaan zijn twee mandaten (van vier jaar) vacant voor Nederlandstalige auteurs, één binnen de discipline muziek en één binnen de discipline grote rechten.  

Er staan ook twee mandaten (van twee jaar) open voor Nederlandstalige toegevoegde leden in het college voor toneel-, literaire en audiovisuele rechten en beeldende kunsten

Hoe stelt u zich kandidaat?

Verstuur uw kandidatuur, samen met een motivatiebrief en een biografie, uiterlijk op 1 april 2022 via aangetekende brief met ontvangstmelding.

Wacht niet! Sabam rekent op uw expertise en engagement.

Bij Sabam wensen we op alle niveaus meer inclusiviteit. We zijn ervan overtuigd dat dit ons beter en sterker maakt als organisatie. Daarom moedigen we iedereen aan om hun kandidatuur in te dienen: vrouwen en mannen, genderdiverse personen, personen van alle nationale of etnische achtergronden, personen met een handicap of chronische ziekte en mensen van alle leeftijden of seksuele geaardheden.

Informatie en voorwaarden.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons