result vote
Algemene vergaderingen: uw stemmen werden geteld
augustus 31, 2020

Vandaag (her)verkoos de algemene vergadering van Sabam 4 bestuurders om te zetelen in het bestuursorgaan voor een periode van 4 jaar:

  • Humoriste en comédienne Laurence Bibot  
  • Componist Hans Helewaut
  • Muziekuitgever PMP Music, vertegenwoordigd door Patrick Mortier
  • Muziekuitgever Team for Action, vertegenwoordigd door Claude Martin 

Sabam organiseerde om 14u de buitengewone en gewone algemene vergaderingen in haar kantoren (Aarlenstraat 75-77, 1040 Brussel). Door de coronacrisis en de meest recente maatregelen van de overheid vonden die dit jaar noodgedwongen plaats achter gesloten deuren. Enkel bestuurs- en personeelsleden die strikt noodzakelijk waren voor het verloop van de vergadering, de secretarissen, stemopnemers en de unieke volmachthouder woonden de vergadering bij.

U kon dit jaar dan wel niet fysiek aanwezig zijn, toch kon u uw stem schriftelijk uitbrengen. 149 aandeelhouders brachten zo hun stem uit, 70 gaven een volmacht. De stemmen werden geteld door het externe bedrijf Lumi Global, en gecontroleerd door een deurwaarder. 

Graag meer info?

Voor meer details over het resultaat van de stemming verwijzen wij u naar de notulen van:

Stemming over de wijzigingen van statuten.

Stemming over het jaarverslag en de jaarrekeningen, ontheffing aan de bestuurders en de commissaris, de wijzingen van het algemeen reglement en de statutaire verkiezingen.

 

In het jaarverslag krijgt u een overzicht van de activiteiten van Sabam en Sabam for Culture in 2019, en leest u alles over onze financiële resultaten van het afgelopen jaar.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons