Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Literatuur 01
Sabam for Culture lanceert nieuwe beurzen voor literaire auteurs
mei 5, 2020

Sabam beheert niet alleen de auteursrechten van haar vennoten. Via Sabam for Culture ondersteunt ze haar leden ook in verschillende stadia van hun carrière en op verschillende manieren.

Zo biedt Sabam for Culture in alle disciplines die ze vertegenwoordigt een brede waaier aan beurzen aan. Dit aanbod wordt regelmatig opgefrist. De laatste nieuwe beurzen?

De beurs fragmentvertaling: met deze beurs van maximaal € 750 helpen we literaire auteurs om voet aan wal te krijgen in het buitenland.

De creatiebeurs literatuur: met deze beurs van maximaal € 1.500 ondersteunt Sabam for Culture literaire auteurs bij de creatie van nieuw werk.

Met de beurs illustratie en strip van maximaal € 3.000 tot slot willen we specifiek illustratoren en striptekenaars stimuleren om nieuwe werken te maken. 

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze beurzen en hoe u ze kunt aanvragen? Klik hier.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons